• 22840 32158

Καμάρες

Η θέση μας

στις Καμάρες

Καμάρες, ένας πολύ γραφικός και ζωντανός οικισμός. Τα δωμάτια Μερόπη, βρίσκονται στο κέντρο του οικισμού και προσφέρουν άμεση πρόσβασή στη θάλασσα και ταυτόχρονα, στα καταστήματα, καφέ, εστιατόρια με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, εμπορικά καταστήματα και μπαρ. Η θέση των δωματίων Μερόπη είναι ιδανική, μόλις 85 μέτρα από την αμμουδιά και κοντά στον κεντρικό εμπορικό δρόμο, και προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο στη θάλασσα όσο και στα καταστήματα του οικισμού.

Επιπλέον, στην περιοχή θα βρείτε μίνι μάρκετ, ενοικιαζόμενα οχήματα και τουριστικά γραφεία, ενώ το λιμάνι από όπου αναχωρούν τα πλοία είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Αυτό καθιστά τις Καμάρες ένα ιδανικό προορισμό για εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν την ηρεμία και την ομορφιά της θάλασσας με τη δυναμική ζωή του νησιού.

Ο οικισμός των Καμαρών στη Σίφνο

Βόλτα στις Καμάρες

Οι Καμάρες εκτός από την πανέμορφη παραλία (βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία επί σειρά ετών) προσφέρονται και για μικρούς ευχάριστους περιπάτους. Μία βόλτα στην απέναντι πλευρά του οικισμού (Πέρα Πάντα όπως τη λένε οι ντόπιοι) και μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης στην άκρη του κόλπου, θα σας ευχαριστήσει και θα σας προσφέρει πανέμορφες εικόνες.

Ηλιοβασίλεμα στις Καμάρες Σίφνου

Ηλιοβασίλεμα

Ο ήλιος "πέφει" στον ορίζοντα μπροστά από τις Καμάρες, χρωματίζοντας όλο τον κόλπο με της χρυσαφένια παλέτα του. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι σας ή βγείτε για μία βόλτα με τα πόδια μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας για να φωτογραφίσετε τον "βασιλιά" του καλοκαιριού.

Νυχτερινή φωτογραφία στις Καμάρες της Σίφνου

Βράδυ στις Καμάρες

Πριν τη νυχτερινή σας έξοδο ή και μετά, περπατήστε στο λιμάνι πλάι στα γραφικά βαρκάκια και στα πολυτελή γιωτ που "αράζουν" εδώ. Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας ή δροσιστικά κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιατί όχι; Μία νυχτερινή βουτιά!

Η εκκλησία Άγιος Συμεών στη Σίφνο

Άγιος Συμεών

Το στολίδι των Καμαρών! Στέκει στο βουνό πάνω από τον κόλπο και προσφέρει μαγευτική θέα στις Καμάρες, στο πέλαγος και στα γύρω νησιά. Μία βόλτα μέχρι εκεί τις απογευματινές ώρες αξίζει για να απολαύσετε το χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα που χρωματίζει όλο τον κόλπο των Καμαρών και τα γύρω νησιά!

Η θέση μας

στον χάρτη